Άθερμα πατέ λαχανικών EON

Τα πατέ λαχανικών ΕΟΝ, αποτελούν τα πρώτα άθερμα πατέ στην αγορά, που παρασκευάζουμε με καινοτόμες μεθόδους αφύγρανσης από φρέσκα, ελληνικά λαχανικά της Μακεδονικής γης. Η περιεκτικότητα των λαχανικών ξεπερνά το 80%, που μετά την αφύγρανση αλέθονται με μυρωδικά και ελαιόλαδο.

Με τη μέθοδο της αφύγρανσης πετυχαίνουμε έντονη, συμπυκνωμένη γεύση φρέσκου λαχανικού, με πολύ μικρή ποσότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς προσθήκη συντηρητικών, διατηρώντας την πολύτιμη θρεπτική αξία του νωπού λαχανικού

 

Διατίθενται τρεις γεύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να συνοδεύουν γευστικά κρασί, κοκτέιλ, μπίρες και αποστάγματα:

Η πρώτη γεύση είναι το πατέ λαχανικών με κυρίαρχη τη μελιτζάνα, για λευκό κρασί ή ζυμαρικά, η δεύτερη το πατέ κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης συνοδεύει ροζέ κρασί και λευκό κρέας, και η τρίτη, το πατέ λιαστής τομάτας, που συνοδεύει ιδανικό κόκκινο κρασί ή κρέας αντίστοιχα. Τα πατέ χρησιμοποιούνται ως αλείμματα σε συνοδευτικά σνακ ή σαν πελτέδες και ενισχυτικά γεύσεις σε σάλτσες καθώς περιέχουν συμπυκνωμένη ένταση.

Συσκευασία

Διατίθενται μεμονωμένα σε βαζάκια των 80γρ. ή σε συσκευασία δώρου των τριών, καθώς και σε συσκευασία HoReCa 1,5κλ ενώ έχουν διάρκεια ζωής 2 έτη. Δεν περιέχουν συντηρητικά, θειάφι, ζάχαρη, χρωστικές ή γλουτένη.

Διακρίσεις

Το άθερμο πατέ λαχανικών πάπρικα ξεχώρισε στο διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας, AFFA 2021 όπου απέσπασε ένα αστέρι γεύσης!
 

#vegan #pate #tapenade #vegetables #greek #winepairing #wineandfood #mediterraneandiet

3,5x3,5_STICKER-STARS-01.png